'n Ondersoek na die rol van strukturele groepfaktore en groepprosesse met betrekking tot bestuurspaninnoverendheid - Botha, S. (Sonja) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2002.