'n Ondersoek na en dekonstruksie van die taal (beeld en teks) vervat in die visuele narratief met spesiale verwysing na die komiekstripmedium - Ferreira, Rikus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University , 2002.