n Postmoderne uitdaging aan die 'paradigmale biomediese etiek model' met verwysing na kompleksiteitsteorie - De Roubaix, J. A. M. (John Addey Malcolm) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2002.