'n Prosesbenadering tot skryfonderrig (Afrikaans Eerste Taal) in die intermediêre fase - Van Zijl, George Clifford (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--University of Stellenbosch, 2002.