Ontwikkelende speelterapie as psigoterapeutiese tegniek in die hantering van dowe leerders wat presenteer met emosionele probleme - Pauw, Hilda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEdPsych)--University of Stellenbosch, 2002.