Ontwikkelingspotensiaal van wateroppervlakke in die Bonnievale/Robertsongebied vir buitelugontspanning en ekotoerisme - Steyn, Eduard C.(Eduard Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 2002.