Ontwikkeling van 'n laevetgraanproduk en die effek van verskillende veselvlakke op die glukemiese indeks - De Jongh, Jacolene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis(MSc Food Sc )--Stellenbosch University, 2002.