Rekenaargesteunde instelling van gekoppelde-resoneerderfilters deur die gebruik van modelgebaseerde parameteronttrekking - Van der Colff, A. P. E. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEng) -- Stellenbosch University, 2002.