Riglyne vir die implementering van werknemerhulpprogramme binne die Departement van Korrektiewe Dienste in die Wes-Kaap - Joseph, Donald E. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Social Work)--Stellenbosch University, 2002.