Die huishouding van God as helende en bevrydende ruimte in 'n tydperk van liminaliteit : die ontwikkeling van 'n teologiese basisteorie - Bekker, Christelle (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 2010.