Tirisano' : die verkenning van uitdagings en meganismes tot vennootskap met drie landelike skole in die Wes-Kaap - Jansen, Zenda B. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd (Special education))--University of Stellenbosch, 2002.