Tuberkulose in 'n geselekteerde gemeenskap in die Wes-Kaap : 'n gemeenskapsstudie - Van der Walt, Stephanie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MCur)--University of Stellenbosch, 2002.