Uitkomsgebaseerde onderwys : 'n raamwerk vir die optimalisering van diverse leerders se kognitiewe potensiaal - De Bruyn, Trevor Neil (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--University of Stellenbosch, 2002.