Verbi divini minister : 'n teologiese analise en evaluering van die diens van die predikant soos verwoord in die Kerkorde (1998) van die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Dicks, Nico Samuel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 2002.