Aborsie en adolessensie : die besluitnemingsproses - Theron, C. G. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
On t.p.: Werkstuk vir die graad van Magister in Lettere en Wysbegeerte (Voorligtingsielkunde)