Andersdenkende verset : Afrikaner kulturele standpunt teen apartheid en Afrikaner kontak met die ANC in die 1980's - Kitshoff, Herman van Zijl (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2003.