Aspekte van die Franse barokstyl : riglyne vir blokfluitonderwysers by die aanleer van ornamentering - Maritz, Karin (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2012)
Thesis (MMus) -- University of Stellenbosch, 2003.