Aspekte van nasionale en kulturele identiteit van 'n verenigende Europa sedert 1958 : enkele gevallestudies - Carstens, T. H. M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2003.