Biologiese beheer van plantparasitiese nematodes met die swam Paecilomyces lilacinus by aartappels, sitrus en wingerd - Neethling, Jacob van der Westhuizen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 2003.