Die afbakening van die rol en funksies van die forensiese psigiatriese verpleegpraktisyn in 'n geselekteerde forensiese psigiatriese eenheid in die Wes-Kaap - Engel, Alexander Adolf (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MCur)--Stellenbosch University, 2003.