Die belangrikheid van die verskillende dimensies van verpakking vir generasie X en Y : 'n toepassing in die kosmetiese bedryf - Scholtz, John Joseph Hayward (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm)--Stellenbosch University, 2003.