Die belewing van sosiale ondersteuningsisteme deur vyfjarige kleuters uit histories benadeelde gemeenskappe - Heese, Margarete (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--University of Stellenbosch, 2003.