Die effek van personeelplasing op dienslewering in die Suid-Afrikaanse Polisiediens : Area Oos-Metropool : Kaapstad - Clark, Edward William (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPA)--Stellenbosch University, 2003.