Die impak van die 1994-1997 personeeloorplasingsproses op plaaslike owerhede : 'n gevallestudie - Adams, Nazeem (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPA)--Stellenbosch University, 2003.