Die invloed van boor, trosvibrasie en relatiewe humiditeit van die trosatmosfeer op die bestuiwing van kweekhuistamaties (Lycopersicon esculentum L.) - Smit, Johannes Nicolaas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--University of Stellenbosch, 2003.