Die invloed van musiekstimulering op die ontwikkeling van die kind met Downsindroom : 'n holistiese benadering - Scheffler, Marga (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2012)
Thesis (MMus) -- University of Stellenbosch, 2003.