Die musiek van die Apostoliese Geloofsending van Suid-Afrika (1908-1998) - Nel, Johanna Adriana Maria (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2012)
Thesis (MMus) -- University of Stellenbosch, 2003.