Die representasie van Kwasi/Aquasi : 'n ondersoek na die voortsetting al dan nie van die koloniale diskoers in De zwarte met het witte hart deur Arthur Japin - Faasen, Petro (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2003.