Die verband tussen stres, streshanteringstrategieë en uitbranding by Suid-Afrikaanse kliniese en voorligtingsielkundiges - Jordaan, Ilse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2003.