Die voorbereiding van onderwysers vir uitkomsgebaseerde onderwys binne die leerarea sosiale wetenskappe - Rogers, Lambert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--University of Stellenbosch, 2003.