Maatskaplike werk intervensie met manlike jeugoortreders in die Departement van Korrektiewe Dienste - Pheiffer, Roseline Anna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork)--Stellenbosch University, 2003.