'n Behoefte-analise rakend beroepsgerigte opleiding vir die adolessente leerder met verstandelike gestremdheid - Lackay, Joaline Merle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2003.