'n Ekonomiese perspektief op bemagtiging : 'n herdefiniering van welvaartskeppende institusies - Kooy, Zacharias Wilhelmus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MCom)--Stellenbosch University, 2003.