n Kritiese evaluering van die verblyfbeginsel as belastingbasis in Suid-Afrika - De Jongh, R. B. (Robert Barnard) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MAcc)--Stellenbosch University, 2003.