'n Ondersoek na die verband tussen die Groot Vyf-persoonlikheidsfaktore en opleidingsprestasie by volwasse basiese opvoeding en opleiding leerders - Dercksen, Sarita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2003.