'n Tak van die Swanepoel-familie in Suid-Afrika, 1699 tot 1999 : 'n genealogiese en kultuurhistoriese studie - Swanepoel, Christiaan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2003.