'n Voorgestelde generiese menslike hulpbronbestuur organisasiestruktuur vir geselekteerde departemente binne die Wes-Kaapse Provinsiale Administrasie - Kreuser, Richard Gustav (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPA)--Stellenbosch University, 2003.