Onbekend maak onbemind : die rol van die Suid-Afrikaanse pers in die destigmatisering van epilepsie - Silke, Norman Joshua (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2003.