Rekenaargesteunde musiekonderrig op hoërskool- en voorgraadse vlak met besondere verwysing na die gebruik van 'n multimediadatabasis van Xhosa musiekterme - Smit, Ineke (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MMus) -- University of Stellenbosch, 2003.