Tegno-korreksies : 'n studie na die impak van tegnologie op 'n Suid-Afrikaanse gevangenis - Snyders, Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2003.