Tussen hoop en distopie : 'n kritiek van die utopiese rede - Engelbrecht, Schalk Willem Petrus (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (PhD (Philosophy))--University of Stellenbosch, 2010.