Uhlahlelo-mhlahlandlela lwemibhalo yegeneri yezepolitiki ephephandabeni lesiZulu - Ntshalintshali, Dlezakhe Simon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2003.