Wat beteken verantwoordelike joernalistiek met betrekking tot MIV/VIGS in Suid-Afrika? : 'n inleidende studie oor MIV/VIGS in 'Die Burger' en 'The Star' - Fourie, Aneleh (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2003.