Binêre opposisies en perspektiewe op die 'ander' in Pieternella van die Kaap deur Dalene Matthee - Symington, Cornelia Isabel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2004