Neo-liberalisme, ekonomiese groei, ongelykheid en armoedeverligting in Suid-Afrika : 'n evaluering - Du Toit, Frouwien Reina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2004.