'n Opname van die bewegingsontwikkelingskenmerke van grondslagfase leerders in die Stellenbosch omgewing - Africa, Eileen Katherine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScSportSc)--Stellenbosch University, 2004.