Ucwaningo lwesimantikhi yelekhizikhoni yesenzo u-phuma esizulwini - Msibi, Phakamile Innocentia (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MA (African Languages))--University of Stellenbosch, 2010.