n Geskiedkundige oorsig van die medium-kwessie op die openbare skole van die Kaap-Provinsie - Swanepoel, C. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1922.