Verhandeling oor die geskiedenis en ontwikkeling van die merinoboerdery en wolindustrie in Suid-Afrika - Swart, J. C. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1924.