Bepaling van indikator konstante van 'n reeks van indikatore - Van der Merwe, J. H.(Joachim Hermanus),1903- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Manuskrip van werk gedoen ter verkryging van die M. Sc. graad.